STIRI

CORONAVIRUS

Valeriu Gheorghiță: România e pe locul 3 în ceea ce privește media numărului de doze din ultimele 7 zile, la suta de locuitori

23/01/2021 - 12:22

Cooronatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheroghiță, a declarat într-o intervenție la Digi24 că numărul persoanelor care s-au programat în vederea vaccinării a crescut semnificativ, ceea ce arată un succes al campaniei de vaccinare în România. Țara noastră se află printre primele țări din Europa ca acoperire a vaccinării și pe locul 3 în ceea ce privește media numărului de doze din ultimele 7 zile, raportat la suta e locuitori. 

"Avem un nivel de acoperire de 2% din populație și ne situăm între primele țări europene ca acoperire a vaccinării și pe locul 3 în ceea ce privește media numărului de doze din ultimele 7 zile, raportat la suta de locuitori", a declarat Gheorghiță la Digi24. 

Numărul persoanelor care se programează pentru vaccin, în creștere 

Acesta a mai spus că tot mai multe persoane se arată interesate de campania de vaccinare, astfel că în ultima perioadă a crescut semnificativ numărul celor care s-au programat în vederea vaccinării. 

Sursa: DIGI24

#Cooronator #campaniei de vaccinare, Valeriu GheroghițăShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Feb