STIRI

CORONAVIRUS

TOP STIRI

Update: Vicepremierii şi miniştrii Guvernului Cîţu se vaccinează împotriva Covid-19 / Dan Barna: Vaccinul este sigur, necesar

20/01/2021 - 14:10

Vicepremierii Dan Barna şi Kelemen Hunor, dar şi miniştrii Guvernului Cîţu se vaccinează împotriva Covid-19 la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” din Bucureşti.

Începând cu ora 10.00, la Spitalul Militar „Dr. Carol Davila”, au ajuns vicepremierii Dan Barna și Kelemen Hunor și miniștrii Lucian Bode și Alexandru Nazare. Aceștia au fost primii membrii din Cabinetul Cîțu care s-au vaccinat anti-Covid. 
Procesul de vaccinare este public și live pe pagina de facebook a Guvernului. 
 
Vicepremierul Dan Barna a oferit o declarație după administrarea dozei de vaccin anti-Covid, în care a declarat că vaccinul este singura cale prin care putem scăpa de pandemie. „Este singura cale prin care putem - sperăm noi anul acesta - să ieşim din logica pandemiei şi să intrăm în logica firească de ţară normală care se dezvoltă. Vaccinul este sigur, este necesar. Tuturor vă recomand: mergeţi să vă vaccinaţi!", a spus Barna.
 
„Am venit şi eu la vaccinare când mi-a venit rândul, sunt convins că prin vaccinare putem depăşi această etapă a pandemiei şi, încet-încet, putem să revenim la viaţa noastră normală”, a declarat și Kelemen Hunor.
 
„M-am vaccinat având un sentiment de încredere, încredere în ştiinţă, pentru că eu consider că este singura modalitate de a scăpa de această pandemie, încredere că suntem pe drumul cel bun, pentru a ne recâştiga dreptul la o viaţă normală, la viaţa pe care o aveam înainte de această pandemie”, a declarat Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.
 
Update: Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a primit prima doză de vaccin. Acesta a postat pe facebook o fotografie din momentul vaccinării, însoțită de următorul text: „Vaccinarea este calea cea mai sigură pentru a ne feri de infecția cu noul coronavirus, pentru oprirea pandemiei și întoarcerea la normalitate”.
 
Update: Au primit prima doză de vaccin Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi Ministrul Justiţiei, Stelian Ion.
Update: S-au vaccinat și miniștrii Adrian Oros și Bogdan Aurescu.
Premierul României, Florin Cîțu, s-a vaccinat sâmbătă împotriva Covid-19. 
 
 

Sursa: The Trust Word

#Dan Barna #Kelemen Hunor #Alexandru Nazare #Lucian Bode #Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila” din Bucureşti #vaccinShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2021 Feb