STIRI

POLITICA

Violeta Alexandru anunţă viceprimarii din partea PNL, atât la Primăria Capitalei, cât şi la primăriile de sector – La Sectorul 2 ambii viceprimari vor fi de la PNL, în timp ce la Sectorul 6 viceprimarii vor fi de la USR PLUS

26/10/2020 - 18:56

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat, luni, care sunt viceprimarii din partea PNL pentru Primăria Capitalei şi primăriile de sector, acolo unde Dreapta are majoritate în consilii. Conform declarațiilor preluate de către g4media, la Sectorul 2 ambii viceprimari vor fi de la PNL, în timp ce la Sectorul 6 viceprimarii vor fi de la USR PLUS. ”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele iniţiate spre binele bucureştenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine”, a transmis Violeta Alexandru.

”În echipa mea de la PNL, toate şedinţele de desemnare a candidaţilor pentru poziţiile de viceprimari – la Capitală şi la sectoare – au avut loc. Aceşti oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noştri. Am promis bucureştenilor seriozitate şi pentru mine acest lucru este foarte important. Este cartea de vizită cu care m-am prezentat în alegerile locale 2020. Respectând Protocolul încheiat cu partenerii noştri de la USR – PLUS, în birourile politice ale organizaţiilor PNL din toate sectoarele în care, în consiliile locale, avem majoritate alături de parteneri, am desemnat de curând candidaţii pentru funcţiile de viceprimari. La Capitală – prin Biroul Politic al Municipiului Bucureşti, la sectoare – prin Birourile Politice de sector. La sectorul 5 nu avem majoritate, Dreapta nu va propune viceprimar(i). Practic, PNL respectă principiul parităţii, principiul stabilit în mod expres în Protocolul semnat, înainte de alegeri, cu USR-PLUS, pentru binele bucureştenilor”, a scris, luni, pe facebook, Violeta Alexandru.

Sursa: G4Media

#presedinte #PNLBucuresti #VioletaAlexandru #vicepresedintiShare with:

CITESTE MAI MULT

ARHIVA

2020 Nov