Social, Top Stiri

Turismul românesc, promovat la BBC: Vrem să îi facem pe oameni să se îndrăgostească de România

Romania

Britanicul care a realizat celebra serie de documentare se implică din nou în promovarea turismului în România. Filmările pe care le va face în locuri izolate din țară vor putea fi văzute, la BBC, de milioane de oameni din Europa, America și Orientul Mijlociu. Veți putea urmări această campanie și pe Digi24, din 1 iunie

Ați devenit un adevărat ambasador al turismului în România și dacă astăzi ne aflăm în dialog e pentru că lucrați la un proiect important. Despre ce este vorba?

Am decis să demarăm o campanie și să strângem bani pentru o campanie de o lună care să fie difuzată de BBC World News în America, în Europa și în Orientul Mijlociu. Ideea e următoarea. Avem un public captiv în fața televizoarelor care primește o mulțime de vești proaste și se întreabă când va putea călători din nou. Noi vrem să-i stimulăm interesul și să-l facem să se îndrăgostească de România astfel încât în momentul în care restricțiile vor fi eliminate, acei oameni se vor gândi să vină aici.

Când criza va trece, vom constata că oamenii vor evita orașele o vreme. Nu vor dori să meargă la Londra sau Paris sau Barcelona pentru că, pur și simplu, riscurile sunt prea mari și vor alege locuri neumblate. Și acesta e cel mai mare atu al României, e fără pereche în Europa. România e oaza de sălbăticie a Europei. (…)

Sursa: digi24.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *