Politica, Top Stiri

USR reclamă lipsa unui plan coerent al autorităţilor române în ceea ce-i priveşte pe cei care merg să muncească în străinătate

usr vrea la guvernare

USR acuză lipsa unui plan coerent al autorităţilor române în ceea ce priveşte gestionarea situaţiei celor care merg să muncească în străinătate, reprezentanţii Uniunii susţinând că reţeaua de ataşaţi pe probleme de muncă pe care România o are în alte ţări este „jenant de subdimensionată”. Senatorul USR Radu Mihail consideră că motivul pentru care s-a înfiinţat Comisia „sparanghelul” este acela de a găsi „ţapi ispăşitori”.

Senatorul USR de Diaspora Radu Mihail a acuzat, vineri, într-o conferinţă de presă, pe de o parte, lipsa unui plan coerent al autorităţilor române în ceea ce priveşte informarea şi prevenirea abuzurilor la care sunt supuşi unii dintre muncitorii români din străinătate, iar pe de altă parte susţine că şi românii plecaţi arată o lipsă de încredere în autorităţile statului român.

El a spus că a fost vorba despre o „abordare heirupistă” din partea fostelor guverne, susţinând că faptul că miniştrii „urcă în avion” şi merg la faţa locului nu rezolvă problemele.

Sursa: news.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *