Lifestyle, Social, Trust This

YouTube a lansat un nou program pentru a ajuta advertiserii să aibă acces la urmăritori valoroşi

CNA control youtube

YouTube, parte a grupului Alphabet, a lansat marţi un nou program pentru a ajuta advertiserii să aibă acces la spectatori valoroşi, care vizionează conţinut pe televizoare, într-un efort de a menţine veniturile din publicitate într-o perioadă în care brandurile reduc bugetele din cauza pandemiei de coronavirus, relatează Reuters.

Programul, numit YouTube Select, va permite brandurilor să cumpere reclame care vor ajunge la persoane care urmăresc conţinut pe televizoare, indiferent dacă este vorba despre video-uri individuale sau dacă urmăresc YouTube TV, serviciul de televiziune live al companiei.

În condiţiile în care este mai probabil ca oamenii să urmărească conţinutul în timp ce stau pe canapea în faţa televizorului decât pe smartphone-uri sau laptopuri, spectatorii TV sunt consideraţi că sunt mai profitabili în industria publicităţii.

Privitorii folosesc mai mult YouTube în perioada pandemiei şi peste 100 de milioane de oameni au urmărit YouTube pe televizoare, în luna martie, a spus Tara Walpert Levy, vicepreşedinte de soluţii pentru agenţii şi branduri la Google.

Sursă: News.ro

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *